HILVARIA HIGHLIGHTS

 
Fontgrootte: +

10% korting bij van Krieken koffieservice voor alle sponsoren!

van-Krieken-Koffieservice

​Hilvaria en van Krieken koffieservice zijn een mooie samenwerking aangegaan waarbij ook de overige sponsoren van Hilvaria kunnen meeprofiteren!

Geachte medesponsoren,

Zoals jullie wellicht al gezien hebben en hopelijk geproefd, zijn er in de winterstop een aantal nieuwe koffiemachines geplaatst. Deze machines worden gedeeltelijk gesponsord door Van Krieken koffieservice. Ook zal er binnenkort een banier geplaats worden voor de kantine om de club te sponsoren. Wij steunen Hilvaria dan ook van harte!

Van Krieken Koffieservice is een flexibel, klantgericht en dienstverlenend bedrijf dat zich richt op de professionele gebruiker. Korte lijnen, snelle service en goedkopere ingrediënten zijn de sleutelwoorden tot succes. Daarnaast hebben we, niet onbelangrijk, natuurlijk ook uitstekende koffie in alle soorten en maten en toebehoren zoals bekertjes, thee, soep etc.

Om jullie te bedanken als sponsor hebben we in samenwerking met elkaar een mooie actie opgezet voor iedereen die sponsor is bij Hilvaria. Bent u geïnteresseerd in een fraaie koffiemachine, een lekkere bak koffie of andere koffie gerelateerde toebehoren dan is dit de kans! Elke sponsor van Hilvaria krijgt vanaf nu standaard 10% korting op het gehele assortiment van Van Krieken koffieservice.

Mocht u nieuwsgierig zijn naar meer, twijfel dan niet en neem een kijkje op de website.

http://www.vankriekenkoffie.nl

Ook kom ik uiteraard graag persoonlijk langs om de mogelijkheden onder het genot van een kopje koffie te bespreken. Neem gerust contact met mij op!

Met vriendelijke & sportieve groet,

Andrew van Krieken
06-20352568 andrew@vankriekenkoffie.nl

Hilvaria MO13-1 Kampioen???
Sportprijzen Hilvarenbeek uitgereikt

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites