HILVARIA HIGHLIGHTS

 
Sjors Van Laarhoven heeft zijn/haar biografie nog niet ingesteld

Nieuw trainingsschema per 5 mei!

Training

Reden voor de wijzigingen is het groot onderhoud dat in overleg met de gemeente per deze week gaat beginnen aan velden D en E. 

Lees Meer
  16 Hits

Ga er maar eens goed voor zitten!

stoeltjes_header

Gesponsorde tribunestoeltjes! 

Wat houd de actie in? Leden, bedrijven en mensen die sv Hilvaria een warm hart toedragen steunen de club door een gepersonaliseerde tribunestoel te 'reserveren'.  

Lees Meer
  233 Hits

Aanmelden nieuwe (jeugd)leden

images

Wil jij of wil je zoon/dochter graag gaan voetballen in teamverband? Dan is SV Hilvaria in HIlvarenbeek daarvoor de juiste omgeving. Ruim 400 spelers/speelsters doen dat al en worden daarbij begeleid door enthousiaste leiders en trainers.

Lees Meer
  50 Hits

Roel Timmermans nieuwe trainer JO19-1

image02

De huidige trainer van JO19-1, Dirk-Jan Kroot, heeft reeds aangegeven na dit seizoen een andere uitdaging te gaan zoeken. Wij bedanken Dirk-Jan van harte voor zijn inzet bij de jeugd en hopen hem (wellicht in een andere rol) nog vaak bij Hilvaria te mogen verwelkomen. In de zoektocht naar een opvolger is Hilvaria uitgekomen bij een oude bekende; Roel Timmermans. Voor degene die hem nog niet kent, hij stelt zich graag even aan u voor. Lees verder om digitaal kennis te maken met de nieuwe trainer van JO19-1

Lees Meer
  345 Hits

Coronamaatregelen en de gevolgen voor de Regiocup

regiocup

Afgelopen week heeft het kabinet de verlenging van de meeste coronamaatregelen bekendgemaakt. Dit heeft grote gevolgen voor het amateurvoetbal in Nederland en met name de KNVB Regiocup, waarbij een aantal data en factoren op dit moment nog niet zeker zijn. De komende weken wordt definitief de knoop doorgehakt over de haalbaarheid van de KNVB Regiocup voor de verschillende voetbalvormen.

Lees Meer
  146 Hits

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites