Willem II Voetbalkamp in zomervakantie bij sv Hilvaria!

Visual-SV-Hilvaria

Lekker voetballen in de zomervakantie? Dan hebben wij goed nieuws voor de jongens en meisjes in de leeftijd van 6 t/m 15 jaar! Op donderdag 29 juli, vrijdag 30 juli en zaterdag 31 juli 2021 wordt er weer een vernieuwd Willem II Voetbal-/ en Keeperskamp georganiseerd bij sv Hilvaria.

Lees Meer

Nieuw trainingsschema per 5 mei!

Training

Reden voor de wijzigingen is het groot onderhoud dat in overleg met de gemeente per deze week gaat beginnen aan velden D en E. 

Lees Meer

Ga er maar eens goed voor zitten!

stoeltjes_header

Gesponsorde tribunestoeltjes! 

Wat houd de actie in? Leden, bedrijven en mensen die sv Hilvaria een warm hart toedragen steunen de club door een gepersonaliseerde tribunestoel te 'reserveren'.  

Lees Meer

Aanmelden nieuwe (jeugd)leden

images

Wil jij of wil je zoon/dochter graag gaan voetballen in teamverband? Dan is SV Hilvaria in HIlvarenbeek daarvoor de juiste omgeving. Ruim 400 spelers/speelsters doen dat al en worden daarbij begeleid door enthousiaste leiders en trainers.

Lees Meer

Roel Timmermans nieuwe trainer JO19-1

image02

De huidige trainer van JO19-1, Dirk-Jan Kroot, heeft reeds aangegeven na dit seizoen een andere uitdaging te gaan zoeken. Wij bedanken Dirk-Jan van harte voor zijn inzet bij de jeugd en hopen hem (wellicht in een andere rol) nog vaak bij Hilvaria te mogen verwelkomen. In de zoektocht naar een opvolger is Hilvaria uitgekomen bij een oude bekende; Roel Timmermans. Voor degene die hem nog niet kent, hij stelt zich graag even aan u voor. Lees verder om digitaal kennis te maken met de nieuwe trainer van JO19-1

Lees Meer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.hilvaria.nl/

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites