HILVARIA HIGHLIGHTS

 

JO15-1 heeft geen kind aan Wilhelmina Boys

Wedstrijdverslag

De laatste competitiewedstrijd voor de winterstop werd een makkie voor Hilvaria JO15-1.

Lees Meer

Hilvaria JO19-1: Een wedstrijd die geen winnaar verdiende

Wedstrijdverslag

Een stuk later dan gepland en de gehele wedstrijd met de verlichting aan, werd afgelopen zaterdag op het kunstgrasveld aangetreden tegen Wilhelmina Boys (WB).

Lees Meer

Hilvaria JO11-2 KAMPIOEN!

JO11-2-Kampioen-2017-12-09

​Ondanks het slechte weer kon de kampioenswedstrijd op het kunstgrasveld gewoon doorgaan.

Lees Meer

Wedstrijdverslagen 2 en 3 december

Wedstrijdverslag

Afgelopen weekend bleek een top weekend voor Hilvaria! Vrijdagavond werden de vrijwilligers met een erg leuke en gezellige tonproatavond bedankt voor hun inzet voor de club. Hiermee werd het startsein gegeven voor en weekend met veel overwinningen voor de teams van Hilvaria. Hilvaria 1 versloeg concurrent SV Braakhuizen, JO19-1 wist Zwalus VFC te verslaan. 

MO13-1 pakte de koppositie door een overtuigende overwinning op Valkenswaard. Helaas verloor Hilvaria 8 voor de eerste keer dit seizoen. De MO11-1 behaalden daarentegen weer een klinkende 7-2 overwinning. Voor de JO15-1 kwam er een vervroeg sinterklaas cadeautje, ze kregen namelijk een punt mee uit Bladel. Klik op onderstaande links voor de verslagen.

Lees Meer

Henri van den Braak verlengt contract!

contractverlenging1

We zijn verheugd dat het contract voor seizoen 2018-2019 met Henri vd Braak is getekend. Dit betekend dat Henri ook volgend jaar hoofdtrainer zal zijn bij Hilvaria. Het is een bevestiging van de goede samenwerking tot op heden. De gedragenheid en vertrouwen wordt hiermee nogmaals onderstreept.

Lees Meer

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites