HILVARIA HIGHLIGHTS

 

Aanmelden nieuwe (jeugd)leden

images

Wil jij of wil je zoon/dochter graag gaan voetballen in teamverband? Dan is SV Hilvaria in HIlvarenbeek daarvoor de juiste omgeving. Ruim 400 spelers/speelsters doen dat al en worden daarbij begeleid door enthousiaste leiders en trainers.

Lees Meer

Coronamaatregelen en de gevolgen voor de Regiocup

regiocup

Afgelopen week heeft het kabinet de verlenging van de meeste coronamaatregelen bekendgemaakt. Dit heeft grote gevolgen voor het amateurvoetbal in Nederland en met name de KNVB Regiocup, waarbij een aantal data en factoren op dit moment nog niet zeker zijn. De komende weken wordt definitief de knoop doorgehakt over de haalbaarheid van de KNVB Regiocup voor de verschillende voetbalvormen.

Lees Meer

Collecteweek gehandicaptensport

Collecteweek-gehandicaptensport

De landelijke collecteweek vind plaats van 4 t/m 10 april. Ook dit jaar helpt onze vereniging mee met de collecte voor het fonds gehandicaptensport namens de Sportraad Hilvarenbeek. De opbrengst van deze collecte gaat voor 50% naar de organisatie van het G-zaalvoetbaltoernooi in Hilvarenbeek.

Lees Meer

Landbouwverkeer Hilvarenbeek

Knipsel

Het team landbouwverkeer van de gemeente heeft de plannen gepresenteerd om het landbouwverkeer zoveel mogelijk om de kern van Hilvarenbeek heen te leiden. Om dit te realiseren wordt o.a. voorgesteld dat de zandpaden Biedonkenpad en Broekstraat, die de verbinding vormen tussen de Goirlesedijk en het Groot Loo, willen gaan verharden. Deze zandpaden lopen achter de velden van Hilvaria. Deze plannen worden 25 maart in de Raad behandeld.

Lees Meer

Maar liefst 3 Hilvaria spelers maken de overstap naar Willem II

6ff27077-8501-41bd-955f-3b92539e65d7

Na een intensieve stage van iets meer dan een jaar hebben Daan Driesser, Luuk van Dal en Silvian Beekers (allen Hilvaria JO11-1) deze week te horen gekregen dat ze definitief aangenomen zijn bij de Tilburgse grootmacht vanaf het komend seizoen.

Lees Meer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.hilvaria.nl/

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites