HILVARIA HIGHLIGHTS

 

Smurfenvoetbal

Afbeelding1

Hilvaria start met smurfen voetbal! Jongens en meisjes in de leeftijd van 4 en 5 jaar maken spelenderwijs kennis met de eerste beginselen van het voetbal. Plezier staat voorop.

Lees Meer

WANDELVOETBAL VOOR SENIOREN IN NATIONALE SPORTWEEK

walking-football-banner1

In het kader van de lokale invulling van het programma van de Nationale Sportweek (18 -27 september a.s.) biedt SVSOS de mogelijkheid om kennis te maken met wandelvoetbal voor senioren (dames en heren van 55 jaar en ouder).

Wandelvoetbal wordt ook wel aangeduid als Walking Football en afgekort als WF. In de vorige editie van de Nationale Sportweek is er bij SVSOS al gestart met wandelvoetbal maar dat heeft als gevolg van de coronacrisis geen vervolg gekregen.

Lees Meer

DSG Schoonmaak

2d48e170-7960-438e-8b18-53cc9d56fe9_20200911-115709_1

Onze dank gaat uit naar DSG Schoonmaakbedrijf en met name Robin die gisteravond de borden in de ballenvanger weer in orde heeft gemaakt.

Lees Meer

Hilvaria 8 lijdt geflatteerde nederlaag

voetbal_algemeen_foto_jack_kochanowski

Na een veel te lange zomerstop, was het 30 augustus eindelijk weer zo ver. De groen-witten mochten weer de wei in: meteen een pittige pot tegen de buren uit Diessen. Hoewel het spel zeker niet slecht was, hebben de bekeraspiraties toch een flinke knauw gekregen.

Lees Meer

Heropening kantine & terras

Corona-protocol

Vanaf dinsdag 25-08 gaat de kantine na lange tijd weer open. Graag benadrukken we dat deze opening gepaard gaat met een protocol dat is opgesteld aan de hand van de richtlijnen van het RIVM en Koninklijke horeca Nederland. Deze richtlijnen vindt je onderaan dit bericht.

Lees Meer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.hilvaria.nl/

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites