AlgemeenSportvereniging Hilvaria is opgericht op 1 augustus 1932 en al ruim 80 jaar een begrip in de Beekse gemeenschap. Hilvaria is dan ook de enige, echte officiƫle voetbalvereniging van Hilvarenbeek. Ze heeft een bloeiende seniorenafdeling, een groeiende jeugdafdeling en wil sportieve prestaties koppelen aan een gezellige Brabantse sfeer. Ook de opkomst van het dames- en meisjesvoetbal heeft de laatste jaren een positieve invloed gekregen binnen de vereniging.

Na vele jaren voetbal op sportpark De Ypelaer aan de Wouwerstraat, bevindt de huidige accommodatie van Hilvaria zich op sportpark De Roodloop.

Een voetbalvereniging met ruim 600 spelende leden kan uiteraard niet zonder vrijwilligers. Bij Hilvaria is een grote groep van zo'n 150 mensen actief als vrijwilliger. Dit zijn trainers, leiders (ook veel actieve ouders die als jeugdleider fungeren), clubscheidsrechters en grensrechters. Mensen die actief zijn in de diverse commissies, kantine-, accommodatie- en terreinmedewerkers, clubbladbezorgers, technische commissie, jeugdcommissie, wedstrijdsecretariaat en bestuursleden.


Vrijwilligers heeft een vereniging nooit genoeg. De wekelijkse trainingen en wedstrijden zijn niet mogelijk zonder de inzit van vele vrijwilligers en sponsors. U hoeft niet te wachten tot u hiertoe wordt uitgenodigd door het bestuur. U kunt zich zelf ook aanmelden, indien u de mogelijkheid hebt iets voor de club te doen. Samen actief zijn is leerzaam en bovendien erg leuk. Daarbij draagt het ook bij aan een gezellige en goede sfeer.Uiteindelijk is Hilvaria een vereniging voor iedereen: elke speler of speelster speelt op zijn/haar eigen niveau. Naast presteren staat het plezier in het voetbal voorop bij Hilvaria!


We hopen dat sv Hilvaria een bloeiende vereniging mag blijven en in de toekomst nog vele nieuwe leden mag begroeten. Samen met alle (actieve) leden, vrijwilligers, sponsors en supporters maken we zo een gezellige vereniging waarbinnen iedereen zich thuis zou moeten voelen.

U bent van harte welkom!

Openingstijden Kantine
Dinsdagavond: 19:00u tot 23:00u
Donderdagavond: 18:30u tot 00:00u
Zaterdag 08:00u tot 19:00u
Zondag 08:00u tot 19:00u 

vlag hilvaria 450

Ga terug

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites